Den 10 november bjöd Branschföreningen för Onlinespel in till ett lunchseminarium där jämställdheten i spelbranschen diskuterades.

Företag i spelbranschen gör betydligt mindre framsteg när det kommer till att rekrytera kvinnor till ledande positioner än många jämförbara börsföretag i andra branscher. Det enligt en ny analys av det internationella rekryteringsföretaget Odgers Berndtson som presenterades i september. Samtidigt visar årets Allbrightrapport att bilden av branschen inte är entydig. Flera spelföretag återfinns där på den gröna listan över börsens mest jämställda bolag.

Medverkade på seminariet var Ann-Sofie Olsson, Partner, InterPares Management Consultants, Johan Törnqvist, VD, Play’n GO, Cecilia Bergendahl, Managing Director och Anna Romboli, Chief Communications Officer, NetEnt.

Se en inspelning av seminariet nedan!