BOS har beslutat att anta spelbolaget Quickspin som associerad medlem. Bolaget, som är helägt av Playtech, är ett business-to-business-bolag som utvecklar och levererar spel till onlinespelmarknaden. Deras marknadspenetration bland onlinespelbolag som vänder sig direkt till kund är så gott som heltäckande. Bolaget har sin huvudsakliga verksamhet på Malta och i Sverige.

– Vi är mycket glada över att hälsa Quickspin välkomna i vår medlemskrets. Bolaget är en del i den fantastiska framgångssagan med svenskgrundade spelbolag. Vi förstärker från BOS sida vår medlemskrets ytterligare med invalet av Quickspin och därmed har vi lejonparten av onlinespelbranschens spelutvecklare som medlemmar. Vi hoppas att det ska underlätta för samhällsaktörer i Sverige att enkelt kunna föra en dialog med branschen, säger Gustaf Hoffstedt.