Branschföreningen för Onlinespel (BOS) har valt in PinBet Sverige Ltd som ny medlem. PinBet Sverige Ltd är ett dotterbolag till Pinnacle. PinBet Sverige Ltd har en svensk spellicens.

– Vi är glada att välkomna PinBet till vår medlemsskara. Deras moderbolag Pinnacle är ett av världens mest välkända spelbolag och vi är övertygade att de kommer att bidra med värdefulla insikter till vår förening. Tillsammans med PinBet och alla våra andra medlemmar fortsätter vi arbetet för en säker och stabil svensk spelmarknad, säger Gustaf Hoffstedt, BOS generalsekreterare.

– Bland de många saker vi är stolta över på Pinnacle har vi vårt engagemang för att hjälpa spelbranschen att utvecklas. Med över tjugo års erfarenhet har vi lärt oss att kollektiva insatser för en säker och trevlig upplevelse för våra kunder världen över är i hela branschens intresse. Ärlighet och integritet är starka pelare för Pinnacle och vi arbetar kontinuerligt för att det ska avspegla sig på hur folk spelar och hela spelupplevelsen. Vårt engagemang på den svenska marknaden sträcker sig längre än att det är en ny marknad för oss att verka på, det är en möjlighet för oss att erbjuda de kunskaper vi har till ett land som gör viktiga förändringar i regleringar. Vi är glada att bli en del i arbetet BOS utför och vi ser med optimism på den påverkan det kommer ha, säger Paris Smith, CEO Pinnacle.