Branschföreningen för Onlinespel (BOS) har valt in Glitnor Services Ltd som ny medlem. Glitnor har svensk spellicens och verkar i Sverige under varumärket Lucky Casino.

– Det är med stor glädje och tillförsikt vi välkomnar Glitnor till BOS-familjen. Tillsammans med Glitnor och alla andra medlemsbolag är det vår strävan att bidra till en spelmarknad i Sverige som kännetecknas av den högsta nivån av såväl konsumentskydd som spelglädje. Vi vet att Glitnor har mycket kompetens inom spelansvar och ser fram emot deras bidrag till arbetet att nå våra ambitioner på det området, säger Gustaf Hoffstedt, BOS generalsekreterare.

– Sverige är en viktig och växande marknad för oss och steget in till medlemskap i BOS är därför naturligt. Vi vill verka på en spelmarknad som lyckas slå vakt om sitt licenssystem och som på så sätt erbjuder ett tryggt spelande, men också schysta konkurrensvillkor mellan licensierade spelbolag. Vi tror att BOS kan bidra till en sådan utveckling och gläds över att nu vara en del av gemenskapen där, säger David Flynn, CEO, Glitnor.